Altijd al willen schrijven over je passie? Dit is je kans!

Gezocht: nieuwe collega-bloggers (m/v)

Blog Online)Blog Online BV, de uitgever van Radioactive.blog.nl en 30 andere themablogs, is op zoek naar nieuwe professionals die veel, zo niet alles, weten van een bepaald thema of vakgebied. Heb je daarnaast een journalistieke opleiding én een vlotte pen? Reageer dan beslist. Zelf begon ik een half jaar geleden met dit weblog en ik moet zeggen dat het gewoon elke dag weer leuk is! Ook jouw kennis en visie kunnen gelezen worden door vele geïnteresseerden.

Wie zoeken wij?

Redacteuren met een specialisme. Op dit moment hebben wij vooral behoefte aan kenners op het gebied van muziek, film, fotografie, cultuur, literatuur, internet en telecom, maar ook sport, gadgets, royalty en relaties. Binnen deze categorieën kun je ook schrijven over een subthema, of een voorstel doen voor een heel ander thema. Dus weet jij alles over – ik noem maar wat – hockey, of wil je liever een blog starten over reizen, omdat dit je passie is en je er veel van weet? Dat kan!

Wat vragen wij?

Natuurlijk zijn we kritisch en stellen we eisen aan kwaliteit. Blog Online wil het webloggen professionaliseren, dus werken we alleen met professionals. Mensen met journalistieke, maar ook creatieve vaardigheden. Die een visie hebben over hun favoriete thema. Boeiend over onderwerpen kunnen schrijven. Continuïteit kunnen garanderen. En de weblog een eigen tone of voice meegeven, waarmee zij zich positief onderscheiden in het grote internetaanbod.

Wat bieden wij?

We stellen dan wel eisen, maar je krijgt er wat voor terug! Ten eerste je – of jullie, als de redactie uit meerdere mensen bestaat – eigen, fraai vormgegeven weblog binnen een professionele omgeving van andere themablogs, die na een jaar een half miljoen bezoekers per maand trekken. Die bekijken maandelijks al ruim 1 miljoen pagina’s en die aantallen blijven groeien. Je maakt meteen een goede start, want je weblog wordt op alle andere pagina’s gepromoot.

Verder houden wij regelmatig bijeenkomsten waar wij ideeën en ervaringen uitwisselen. Afgelopen keer zijn we na het diner en de vergadering met de hele groep gaan bowlen, altijd gezellig. We hebben een eigen technische dienst met professionele ICT-ers en een zelf ontwikkeld, gebruiksvriendelijk CMS. En tot slot draait de advertentieverkoop steeds beter. Uiteraard deel je als Blog.nl-redacteur gelijkwaardig mee in de opbrengst, die kan uitgroeien tot een mooie bijverdienste.

Heb je interesse?

Kijk dan snel op deze pagina. En misschien word jij wel onze nieuwe collega!

Lees ook:
[ Audio ] Blog.nl sterk groeiende

________________________________________________________________

Lees ook:Word de nieuwe Radioactive blogger
Lees ook:Nieuwe Radioactive blogger gezocht
Lees ook:Radioactive Blog zoekt radiogek(ke) v/m
Lees ook:[Audio] Blog.nl sterk groeiende
Lees ook:Ruud de Wild op voet van oorlog met Geen Stijl?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Altijd al willen schrijven over je passie? Dit is je kans!

  1. de kassajuf

    Leuk, wat schuift het? :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>