WK Voetbal 2006 | Ook Evers en Meeder zeggen: “Auf wiedersehn!”

Wat een bizarre wedstrijd was Nederland-Portugal. Een voetbalguerilla met een record van vier rode en een stuk of twintig gele kaarten. "Ik heb het gevoel dat het gewoon niet gaat lukken", was in de tweede helft het helaas vooruitziende radiocommentaar van Jack van Gelder. Na de afgang van Oranje is het WK-avontuur óók voorbij voor de vanuit Duitsland uitzendende programmamakers van Evers Staat Op en supporterzender Radio 1 WKfm.(Foto: ANP)

Radio 538 kan zijn locatiestudio in Titisee afbreken en ook presentator Robbert Meeder en technicus Gert Voogd van Radio 1 WKfm kunnen hun boel inpakken. Jammer, want het publieke supportersstation is een geslaagde testcase, las ik zaterdag in De Telegraaf. En dat voor een budget van 20.000 euro, die de Publieke Omroep nog nét kon missen. Ach ja, wat is 20.000 op 80.000.000 euro?

Vervolg

Radio 1 WKfm zal over twee jaar mogelijk een vervolg krijgen op het EK 2008 in Oostenrijk en Zwitserland. Het idee is dat Radio 1, 2 en 3FM dan uitzenden vanuit een gezamenlijke studio op locatie. "Sjors Fröhlich, Claudia de Breij en Frits Spits hebben in elk geval belangstelling getoond", aldus een enthousiaste Meeder. Wij hopen dat de PO in 2008 nog geld (over) heeft…

Links

Lees alle berichten over radio en het WK Voetbal 2006 of klik hieronder voor nieuws over (en exclusieve fotoverslagen van) het toernooi!


________________________________________________________________

Lees ook:Nóg een EK-zender: EKFM
Lees ook:WK Voetbal 2006 | Langs de Lijn presentator is ‘piraat’ in Stuttgart
Lees ook:BNR met zakelijke blik op EK Voetbal
Lees ook:Update: BNN met Coen & Sander vanaf EK 2008
Lees ook:Jos Kuijer kan niet wachten tot nieuwe nieuwsshow Classic FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>