WK Voetbal 2006 | Georgina en Irene als voetbal-seksisten

Dat voetbalcommentaar van Georgina Verbaan en Irene van de Laar op het digitale radiokanaal van KPN is toch wel grappig. Uit nieuwsgierigheid heb ik gisteren een stukje teruggeluisterd. Niet dat het inhoudelijk over voetbal gaat… De helft van de tijd praten ze samen over het achterwerk van mannen op het veld. Hoezo, alleen mannen seksisten?! Geen idee in hoeverre het aanslaat. Maar ik vind het wel een origineel concept.(Foto: Filmsalon.be)

De BN-ers, waar (natuurlijk…) ook weer Gordon en Joling bij zitten, worden niet gehinderd door enige kennis. Tenminste, dat lijkt zo, want het klinkt een beetje geacteerd. ‘Blondjes’ Georgina en Irene zien wél wanneer het buitenspel is – al komt dat doordat ze goed naar de scheids keken .

Beluister een fragment uit het commentaar van Georgina en Irene tijdens de wedstrijd Nederland – Ivoorkust van afgelopen week
Bron: KPN 21 juni 2006 [ mp3 | 0,6 MB | 0.40 ]

Deskundig

De echte voetbalfan zal wel snel vluchten naar het iets meer deskundig commentaar van Jack van Gelder en Bas Ticheler op Radio 1, dat vandaag overigens ook wordt uitgezonden op de lokale frequentie 88,6 MHz van Radio 1 WKfm in Frankfurt. De zender van de NOS brengt verder het laatste nieuws, serviceberichten voor supporters, voor- en nabeschouwingen, sfeerimpressies en interviews met de spelers en bondscoach Marco van Basten.
(Kaart: Wolters-Noordhoff)

Ga jij naar Frankfurt om het voetbalfestijn van dichtbij mee te maken, of was je in één van de andere Oranje-speelsteden en heb je Radio 1 WKfm gehoord? Laat ons weten wat je ervan vond!

Links

Lees alle berichten over radio en het WK Voetbal 2006 of klik hieronder voor nieuws over (en exclusieve fotoverslagen van) het toernooi!


________________________________________________________________

Lees ook:WK Voetbal 2006 | Ook Evers en Meeder zeggen: “Auf wiedersehn!”
Lees ook:WK Voetbal 2006 | Langs de Lijn presentator is ‘piraat’ in Stuttgart
Lees ook:Nóg een EK-zender: EKFM
Lees ook:Commentaar Jack van Gelder bij EK blijft geniaal!
Lees ook:WK Voetbal 2006 | Seks op de keukentafel in WK-spot

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “WK Voetbal 2006 | Georgina en Irene als voetbal-seksisten

  1. Playboy

    Jammer dat we Georgina alleen horen :-)

      /   Reply  / 
  2. brillenglas

    Gaat echt nergens over die teksten van die twee, echt twee blonde chica’s met het IQ van hun schoenmaat..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>