Stembus Radioring geopend

Ook dit jaar wordt de Radioring weer uitgereikt door de AVRO, in aanloop daarnaartoe zijn de stembussen geopend. Je kunt stemmen in 3 categorieën:  De Gouden Radioring voor het beste radioprogramma, de Zilveren Radioring voor de beste man en de Zilveren Radioring voor de beste vrouw.

Vorig jaar ging Gerard Ekdom er met 2 van de 3 ringen vandoor, hij won de Zilveren Radioring voor de beste man en won met zijn lunchprogramma Effe Ekdom ook de Gouden Radioring. Kristel van Eijk kreeg de Zilveren Radioring voor de beste vrouw.

De ringen worden uitgereikt op 14 november en zijn live te volgen via Radio 2. Stemmen kan via rr2013.avro.nl

Lees ook:Laatste stemdag voor Gouden RadioRing
Lees ook:Arjen Grolleman postuum genomineerd voor RadioRing
Lees ook:‘Morgenstond’ van Radio NL wint Gouden RadioRing 2009
Lees ook:Edwin Evers maakt genomineerden RadioRing 2009 bekend
Lees ook:RadioRing 2014, waar stem jij op?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>