Gouden RadioRing 2011 voor Ekstra Weekend

Het is ze dan toch eindelijk gelukt, de mannen van Ekstra Weekend hebben dé radioprijs weten te winnen: de Gouden RadioRing. Andere genomineerden voor deze hoofdprijs waren De Avondploeg (Slam!FM) en Effe Ekdom (3FM). De andere prijzen gingen naar Gerard Ekdom (Zilveren RadioSter Man), Annemieke Schollaardt (Zilveren RadioSter Vrouw), BNR Nieuwsradio (Beste zender) en Sander Hoogendoorn (Aanstormend talent). Radioheld Lex Harding kreeg de Oeuvre Award. Zo, en nu weer radio maken menson!

Lees ook:GIEL!, 3FM, Edwin Evers, Claudia de Breij en Mattie Valk winnen radioprijzen
Lees ook:Genomineerden Marconi Awards 2008 bekend
Lees ook:Genomineerden AVRO Zilveren Sterren en Gouden RadioRing
Lees ook:Arjen Grolleman postuum genomineerd voor RadioRing
Lees ook:Rick in de Morgen winnaar Gouden RadioRing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>