Edwin Evers zoekt hulp voor de catering

Wie verzorgt het eten en drinken voor 538-dj Edwin Evers tijdens de Olympische Spelen van 2008 in Beijing? Je zou denken dat Evers een heel team om zich heen heeft die er voor zorgt dat hij zich 100% op radio maken kan richten. Toch zit men bij Radio 538 verlegen om hulp. Eerder was Evers al op zoek naar een Personal Assistant en nu zoekt de best betaalde ochtendjock van de Nederlandse radio iemand voor de catering.

Edwin Evers zoekt een cateringmedewerker die hem tijdens zijn uitzendingen op de Olympische Spelen in Beijing voorziet van eten en drinken. In feite is het een verkapte promotiestunt van uitzend-organisatie Randstad, want alleen cateringmedewerkers die kiezen voor een 'Randstad Loopbaanversneller' dingen mee naar de reis naar China.

Uit de aanmeldingen die via Randstad binnen komen, worden de beste kandidaten geselecteerd. Uiteindelijk is er op 22 juni een Catering Challenge waarbij bekend wordt wie de reis naar de Olympische Spelen in Beijing wint. De selectie op die dag vindt plaats op basis van competenties, ervaring en persoonlijkheid. Tja, je moet wel de koning van de ochtendradio bedienen…

Inclusief de reis naar China is de winnende cateringmedewerker zeven dagen in functie in Beijing. Nu maar hopen dat Evers van Chinees eten houdt

Zie ook:
- Edwin Evers maakt zich boos over boycot OS
- Edwin Evers zoekt assistent voor Olympische Spelen

Lees ook:Edwin Evers met vakantie, Humberto Tan valt in
Lees ook:Edwin Evers maakt zich boos over boycot OS
Lees ook:FunX met team naar Olympische Spelen in Beijing
Lees ook:FunX ontdekt: Muziek Kanye West verboden in China
Lees ook:Terpstra over 538-interview: “Het was nogal dom”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Edwin Evers zoekt hulp voor de catering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>