Milieuvriendelijke radio, het bestaat echt

Wasmachines, vaatwassers en grote breed-beeld en plasmatelevisieschermen gebruiken veel stroom, maar radio's toch niet? Toch kan het energieverbruik nog lager en dat bewijst de One Elite DAB Radio van fabrikant Pure. Het radiootje kan met een opgeladen batterij makkelijk 35 uur non-stop aan staan. Wanneer de One Elite DAB Radio op stand-by staat, is het stroomverbruik 80% lager dan bij andere DAB-radio's.

De One Elite beschikt verder over aantrekkelijke functies, zo kunnen er maarliefst 50 radiozenders als voorkeuze geprogrammeerd worden. Daarnaast is het mogelijk om de live-uitzendingen te pauzeren om vervolgens op een later moment vanaf dat punt weer verder te luisteren. Hetzelfde principe als het pauzeren van televisiepro-gramma's wanneer je de beschikking hebt over een harddisk.

Een hele recensie van de radio is te lezen op Stuff.tv. Die site vermeldt dat de One Elite 70 Britse ponden kost, omgerekend nog geen 89 euro. Niet gek voor zo'n uitgebreid radiootje!

Zie ook:
- Zelfs niet voor de freaks

Lees ook:Waarom BNR minder scoort dan Radio 1
Lees ook:Radio via je mobiel zonder hoofdtelefoon
Lees ook:Radio 747 blijft op de middengolf
Lees ook:Nieuwslezer weigert weerbericht voor te lezen
Lees ook:Sjors Fröhlich doet verhaal in ‘Pauw & Witteman’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>