Regionale omroepen in actie voor Voedselbank

Sinds vandaag zetten de regionale omroepen in Nederland zich twee weken in voor de Voedselbank. Met de actie ‘Samen voor de Voedselbank’ worden levensmiddelen ingezameld voor mensen die het hard nodig hebben. Vele omroepen openen hun eigen deuren om de producten op te slaan. Zo kun je bijvoorbeeld terecht in het pand van RTV Drenthe in Assen met spullen. RTV Oost gebruikt het eigen restaurant om producten op te slaan aan de Hazenweg 25 in Hengelo. Het is ook mogelijk om spullen in te leveren bij sommige supermarkten of lokale vestigingen van de Voedselbank. Er wordt uiteraard uitgebreid verslag gedaan van de actie op radio en tv.

 

Voor een compleet overzicht check je de site van jouw regionale omroep. De actie ‘Samen voor de Voedselbank’ loopt tot 19 december.

Lees ook:Regionale omroepen in actie voor Voedselbank
Lees ook:7 Lokale omroepen werken samen tijdens Vierdaagse
Lees ook:Regionale omroepen willen ook snel digitaal gaan uitzenden
Lees ook:Groningse radiozenders samen verder als Dollard Radio
Lees ook:OLON wil digitale doorgifte lokale omroepen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>