Regionale omroepen in actie voor Voedselbank

Alle dertien regionale omroepen in Nederland zetten zich van 8 tot en met 19 december samen in voor de Voedselbank. Het gaat de grootste voedselinzamelingsactie zijn die Nederland ooit heeft beleefd, beloven de regionale omroepen. Samen met de luisteraars, kijkers en webbezoekers worden zoveel mogelijk levensmiddelen ingezameld.

RTV Oost geeft vandaag in Overijssel het startschot voor de officiële kick-off van de voedselinzamelingsactie. De burgemeesters van alle 26 gemeenten in Overijssel hebben hun steun en medewerking toegezegd. Zo is nu al bekend dat de gemeenten Losser, Hengelo, Almelo en Hof van Twente hun gemeentehuizen open stellen als inzamellocatie zodat iedereen dagelijks het resultaat kan zien.

De actie van dit jaar komt voort uit een kleinere actie van vorig jaar. RTV Noord en Omroep West hielden vorig jaar allebei een grote actie voor het goede doel. Die waren zo’n groot succes dat alle regionale omroepen zich dit jaar inzetten voor het goede doel.

Voor meer informatie over stand van zaken in Overijssel klik je hier. Binnenkort wordt er nog meer bekendgemaakt over de actie.

Lees ook:Regionale omroepen in actie voor Voedselbank
Lees ook:Regionale omroepen willen ook snel digitaal gaan uitzenden
Lees ook:Kamerlid Bert Bakker biedt lokale omroepen vrijheid
Lees ook:Groningse radiozenders samen verder als Dollard Radio
Lees ook:NVJ: regionale omroepen moeten niet zeuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>