Open dag RTV Drenthe

Komende zaterdag 1 november kun je even binnenlopen bij RTV Drenthe. De zender bestaat 25 jaar en heeft dat al op verschillende manieren gevierd. Zo werd er eerder dit jaar bijvoorbeeld live radio gemaakt vanuit de zendmast in Hoogersmilde.

En zaterdag is het dus de beurt aan jou. Je mag in de studio’s komen kijken, waaronder de gloednieuwe radiostudio. Verder zijn er verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen en is er live-muziek van Drentse artiesten zoals Mooi Wark en René Karst. Je bent welkom tussen 10:00 en 16:00 uur op de Beilerstraat in Assen. Voor meer praktische informatie klik je hier.

Kom alvast in de stemming met een compilatie van 25 jaar Radio Drenthe jingles.

Lees ook:Wereldtournee Mooi Wark in één dag voor Serious Request
Lees ook:TT Assen 2008 uitgebreid aan bod op ‘TT Radio Drenthe’
Lees ook:Open Studio Dagen 2010 op Mediapark
Lees ook:Stem op Streektaolmuziek
Lees ook:Eurosonic Noorderslag 2010 drie dagen op 3FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>