RadioNL wordt grotendeels non-stop

RadioNL gooit vanaf maandag haar programmering op de schop in een groot deel van het land. Door een gerechtelijke uitspraak is de zender verplicht om in Friesland, de kop van Noord-Holland, Midden Nederland, Brabant en Limburg vanaf dan non-stop muziek uit te zenden.

Deze beslissing is het resultaat van een jarenlang juridisch getouwtrek. RadioNL heeft nagenoeg een landelijke dekking, terwijl dat niet mag. Door in een groot deel van het land nu non-stop muziek uit te zenden is het probleem opgelost.

De zender blijft wel gepresenteerde programma’s uitzenden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, (een groot deel van) Noord-Holland en Gelderland. Opvallend, aangezien de studio van de zender in Sneek staat, daar zijn de gepresenteerde programma’s vanaf maandag dus niet meer te horen.

Lees ook:Freez FM terug in Noord-Nederland op frequenties Arrow Classic Rock Noord
Lees ook:Wijzigingen bij Waterstad FM en RadioNL
Lees ook:Uitmarkt 2010 te volgen op Radio Noord-Holland
Lees ook:André van Duin en Henny Huisman presenteren NH Top 100
Lees ook:RADIONL zoekt leukste ijsbaan van Nederland

1 Reacties // Reageer

One thought on “RadioNL wordt grotendeels non-stop

  1. diny hurkmans

    Ik woon in brabant en vind het niet leuk om jullie stemmen niet meer te horen. Maar ga aub toch door met leuke muziek draaien . Groetjes van een grote fan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>