Henk Binnendijk stopt na 30 jaar met dagelijkse radiopresentatie

RTV Noord, de regionale omroep van Groningen, komt vanaf 16 september met een nieuwe middagprogrammering. Voor Noord tot Zes-presentator Henk Binnendijk is dat een mooi moment om te stoppen na meer dan 30 jaar dagelijkse radiopresentatie.

Binnendijk gaat de komende jaren bezig met andere projecten binnen RTV Noord. “Het wordt voor Radio Noord tijd om nieuwe stemmen te introduceren en voor mij om nog eens een andere klus aan te pakken”, aldus Henk Binnendijk op de site van de omroep. “De start van een nieuwe middagprogrammering was voor mij een mooi natuurlijk moment om afscheid te nemen. En met mijn opvolger zit het wel goed”.

Die opvolger is gevonden in Oetse Eilander, een geboren Groninger, die je wellicht kunt kennen van de wereldomroep. Hij gaat het nieuwe middagprogramma ‘Op Noord’ presenteren tussen 16:00 en 18:00. Het programma is ook tussen 12:00 en 16:00 te horen, maar dan met Marc Wiers.

Karel Oosterhuis sluit de deuren van de Muziekfabriek en verdwijnt naar de zondagmiddag waar hij ‘Goud op Noord’ gaat presenteren.

De laatste Van Noord tot Zes is 13 september te horen. Omdat het de laatste uitzending is duurt het programma tot middernacht en wordt Henk begeleid door meerdere collega’s.  Overigens zou het kunnen dat je Henk binnenkort nog eens hoort, hij blijft invaller voor de zender.

Lees ook:RTV Noord geeft nieuw talent een kans
Lees ook:Radio Noord past programmering aan op avondspits
Lees ook:Halverwege stopt bij Radio 2
Lees ook:Radio-dj wordt roadie op Pinkpop
Lees ook:Arbeidsvitaminen gaat verder op Radio 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>