Peter Beense ontvangt RADIONL MPF Award

Peter Beense heeft afgelopen vrijdagavond tijdens het Mega Piraten Festijn in Nieuwleusen uit handen van Willy Oosterhuis de RADIONL MPF Award ontvangen. De Amsterdamse volkszanger wordt hiermee beloond voor zijn positieve bijdrage aan de Nederlandstalige muziek. Beense zit al meer dan 25 jaar in het artiestenvak en zijn populariteit groeit nog steeds. Het 25-jarig jubileum werd in december vorig jaar groots gevierd in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Beense is een vaste gast op het Mega Piraten Festijn en ook bij RADIONL wordt zijn muziek veelvuldig aangevraagd. Begin dit jaar beleefde hij een mijlpaal in zijn muzikale carrière, door voor het eerst een nummer 1-hit te scoren in de Nederlandstalige Top 30.De RADIONL MPF Award is een initiatief van RADIONL en de organisatie van de succesvolle Mega Piraten Festijnen. De Award wordt uitgereikt aan een artiest die een positieve bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandstalige muziek. Peter Beense heeft de 5e RADIONL MPF Award in ontvangst mogen nemen. Tijdens eerdere Mega Piraten Festijnen werden Marianne Weber, Lucas en Gea, Jannes en Jacques Herb beloond voor hun bijdrage aan de Nederlandstalige muziek.

Lees ook:RADIONL zoekt leukste ijsbaan van Nederland
Lees ook:RadioNL komt met een eigen glazen huis
Lees ook:Ilse DeLange wint 3FM Mega Award 2008
Lees ook:Mega Top 100 van 2009 op 3FM
Lees ook:Paul de Leeuw ontvangt 100% NL Oeuvre Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>