Regionale omroepen komen met iPhone- en Android-apps

iPhoneclub meldt vandaag dat tien regionale omroepen volgende maand met een iPhone- en Android-app komen. RTV Noord, RTV Drenthe, RTV Oost, RTV West, RTV Rijnmond, RTV Noord-Holland, RTV Utrecht, Omroep Gelderland, Omroep Brabant en L1 doen mee aan het gezamenlijke project. De omroepen krijgen uiteraard allemaal hun eigen (gratis) app. Het regionale nieuws zal centraal staan: tekst, video, audio, foto’s, kaartjes… alles wordt gebruikt. Ook kan er live worden geluisterd naar de radiozenders van de omroepen.

Benieuwd hoe de apps er ongeveer uit komen te zien? Kijk dan op iPhoneclub.nl.

Lees ook:Radio-apps publieke omroep nu ook voor Android
Lees ook:NVJ: regionale omroepen moeten niet zeuren
Lees ook:Naakte meiden lappen raam 3FM Lowlands-studio
Lees ook:Regionale omroepen willen ook snel digitaal gaan uitzenden
Lees ook:Huwelijk Frans Bauer te volgen via Omroep Brabant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>