‘A Night Like This’ beste Noord-Hollandse lied

Het nummer ‘A Night Like This’ van Caro Emerald is verkozen tot beste lied van Noord-Holland. Dat is bepaald door de luisteraars van Radio Noord-Holland. Vanuit het niets is het nummer, dat op het randje van 2009 is uitgebracht, in de lijst op de eerste positie terechtgekomen. Ook andere liedjes van Caro Emerald zijn populair. ‘That man’ staat op de 22ste positie en ‘Back it up’ belandde op nummer 85.

Nieuwe liedjes die binnenkwamen in de lijst zijn ‘Schouder aan Schouder’ van Marco Borsato en Guus Meeuwis (27), ‘Leef nu het kan’ van Jan Smit (40), ‘Loop met me mee over zee’ van 3JS (77) en ‘Silverman Hotel’ van Tim Knol (93).

Vijfde keer

Het is voor het vijfde achtereenvolgende jaar dat de ‘NH Top 100’ op Radio Noord-Holland wordt uitgezonden. Eerder wonnen ‘Het regent zonnestralen’ van Acda en de Munnik in 2009, ‘Rosanne’ van Nick & Simon in 2008, ‘De Steen’ van Bram Vermeulen in 2007 en ‘Als de morgen is gekomen’ van Jan Smit in 2006.

De hele lijst van de NH Top 100 is terug te vinden én te beluisteren op top100.rtvnh.nl.

Lees ook:André van Duin en Henny Huisman presenteren NH Top 100
Lees ook:Genomineerden 100% NL Awards bekend
Lees ook:1000ste 3FM Megahit voor Caro Emerald
Lees ook:Caro Emerald te gast bij KXradio
Lees ook:Uitmarkt 2010 te volgen op Radio Noord-Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>