Finale Ouderen Songfestival live op radio

Zestien finalisten in de leeftijd van 55 jaar en ouder strijden zondag 16 mei 2010 in de Amsterdamse Stadsschouwburg tijdens het Ouderen Songfestival om de eerste prijs, de internetprijs en de publieksprijs. Ook dit jaar zendt RTV Noord-Holland de Grande Finale uit van het festival. De finale wordt zondag gehouden in de Stadsschouwburg Amsterdam. RTV Noord-Holland zendt de finale live uit op radio. Een televisieregistratie wordt op Tweede Pinksterdag uitgezonden.


De finale van het Ouderen Songfestival wordt zondag 16 mei live op radio tussen 14:00 en 17:00 uur uitgezonden. De presentatie is in handen van June Hoogcarspel en Robbert Besselaar. De verslaggever ter plaatse is Stef Lokin.

Op Tweede Pinksterdag, maandag 24 mei, wordt een registratie van de finale uitgezonden op televisie tussen 16:00 en 18:00 uur en op radio tussen 17:00 en 19:00 uur.

ZIE OOK:
- AT5 en RTV Noord-Holland zetten volgende stap naar fusie

Lees ook:Songfestival voor ouderen live op Radio Noord-Holland
Lees ook:André van Duin en Henny Huisman presenteren NH Top 100
Lees ook:Theater van het Sentiment komt met Nederlandse Album Top 40 Aller Tijden
Lees ook:André Hazes herdacht met speciale radioshow
Lees ook:Uitmarkt 2010 te volgen op Radio Noord-Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>