OOG Radio besluit jaar met Top 1066 en Super 106

Helemaal origineel is het niet, maar ik vind het toch leuk om te zien hoe mijn oude radiovrienden het jaar besluiten met de ‘Top 1066′. Drie jaar lang heb ik radio gemaakt bij OOG Radio, wat staat voor Omroep Organisatie Groningen. De stadsomroep van Groningen -dat uitzendt op 106.6FM- gebruikt de laatste vier dagen van 2009 om de Top 1066 uit te zenden.

Voor het eerst in het 25-jarig bestaan OOG zendt het radiostation een eindejaarsmarathon uit. Maandag 28 december, om precies middernacht, is de lokale omroep gestart met het achter elkaar draaien van 1.066 liedjes.

De marathon gaat door tot Oudjaardsdag 10:00 uur en wordt aan elkaar gepraat door in totaal elf verschillende presentatoren, waaronder Sander Schrik van het landelijke radiostation Decibel.

De Top 1066 is in de stad Groningen te beluisteren in de ether op 106.6 FM en op de kabel op 105.5. Op de speciale Top 1066 website zijn de nummers uit de lijst te volgen en kunnen luisteraars verhalen kwijt in de chatbox.

Super 106

De muziekmarathon van de Top 1066 duur tot tien uur ‘s ochtends op Oudjaarsdag. De laatste veertien uren van het jaar brengt OOG Radio nòg een lijst, maar dan met de 106 (daar heb je het getal weer) beste nummers van 2009. Vandaar ook de naam ‘Super 106′.

De afgelopen twee edities heb ik ook deel van de presentatie van de Super 106 op me mogen nemen, dus ik ga de lijst dit jaar zeker ook eens als luisteraar meemaken! OOG Radio is uiteraard ook online te beluisteren: luister.oogradio.nl.

Lees ook:OOG Radio komt met Super 106
Lees ook:De zon schijnt wél op de radio met de ZOMER 106
Lees ook:Lokalo van de week: OOG
Lees ook:Top 4000 dreunt na bereiken #1 verder als digitaal kanaal
Lees ook:Robbie Williams terug op nummer 1 in Valentijn Top 101

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>