Eerbetoon aan Ramses Shaffy op Radio Noord-Holland

Om de dinsdag overleden chansonnier en acteur Ramses Shaffy te eren, zendt Radio Noord-Holland op zondag 6 december tussen 14:00 en 17:00 uur een speciale editie van het radioprogramma ‘Noord-Hollandse Muziekmiddag’ uit. In de speciale editie van het radioprogramma kunnen luisteraars warme herinneringen aan de zanger ophalen. Er komen interviews voorbij met bekende gasten en vrienden van Ramses, waaronder Frans Mulder, Herman van Veen, Annemarie en Fred Oster, en uiteraard wordt er veel van zijn muziek gedraaid.

Ramses Shaffy scoorde grote hits. Liedjes als ‘Sammy’, ‘We zullen doorgaan’, ‘Pastorale’, ‘Laat me’ en ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ werden klassiekers. De uitgesproken zanger ontving talrijke prijzen voor zijn werk, waaronder een Edison en de Gouden Harp. Maar hij stond ook bekend om zijn overmatig drankgebruik. Ramses in aan slokdarmkanker overleden.

Voor de speciale editie van ‘Noord-Hollandse Muziekmiddah’ mogen luisteraars verzoekplaten indienen via [email protected] De presentatie is in handen Johan van Slooten en June Hoogcarspel.

Zie ook:
- Ramses Shaffy domineert top 10 van Top 2000

Lees ook:Favoriete Ramses Shaffy plaat vanmiddag op 100%NL
Lees ook:Joop.nl wil Ramses Shaffy op nummer 1
Lees ook:Radio 2 staat stil bij overlijden Ramses Shaffy
Lees ook:Ramses Shaffy domineert top 10 van Top 2000
Lees ook:Top 2000 op Radio 2 van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>