NIET de Top 2000 woensdag van start

Ja… nee… ehm, de Top 2000 gaat wel gewoon door, maar er is nog een lijst: NIET de Top 2000. Zoals de naam al zegt is dat NIET de lijst van Radio 2, maar het heeft er wel mee te maken. Woensdag 24 december start op Radio Rijnmond het programma ‘Niet de Top 2000′. In dit programma dat tot 30 december 2008 14:32 uur non-stop wordt uitgezonden, kunnen luisteraars hun favoriete plaat aanvragen. Er is één voorwaarde: het verzoeknummer mag NIET in de Top 2000 van Radio 2 staan. Radio Rijnmond hoopt met de ‘Niet Top 2000′ een antwoord te hebben op de standaard hitlijsten die aan het eind van het jaar op verschillende radiostations te horen zijn.

Reint-Jan Potze, één van presentatoren van de ‘Niet de Top 2000′: “Er zijn veel meer mooie liedjes dan Paradise by the dashboardlight, Angie en Hey Jude. Liedjes die je (bijna) nooit op de radio hoort. De Niet top 2000 draait deze nummers wél.

De ‘Niet de Top 2000′ wordt uitgezonden vanuit de centrale hal van de bibliotheek aan de Blaak in Rotterdam. De Centrale Discotheek, die over de grootste muziekcollectie van Europa beschikt, zorgt ervoor dat alle platen die worden aangevraagd ook daadwerkelijk gedraaid kunnen worden.

Platen kunnen worden aangevraagd via Nietdetop2000.nl. De origineelste inzendingen en de mooiste anekdotes worden beloond met een ‘NIET DE TOP 2000′-T-Shirt, een ‘NIET DE TOP 2000′-Supporterssjaal en een uitnodiging voor de ‘Grote NIET DE TOP 2000′-Groepsfoto.

Zie ook:
- NIET de Top 2000 opnieuw op Radio Rijnmond
- Dit is ‘m: de Radio 2 Top 2000 editie 2008

Lees ook:NIET de Top 2000 nu op Radio Rijnmond
Lees ook:NIET de Top 2000 opnieuw op Radio Rijnmond
Lees ook:Kennisprogramma van Rijnmond verhuist naar weekend
Lees ook:Radio 10 Gold doet ‘m weer: het dubbele van de Top 2000
Lees ook:KXradio zaterdag met de Flip 2008

1 Reacties // Reageer

One thought on “NIET de Top 2000 woensdag van start

  1. Coos van Leeuwen

    Jan de cler was degene die nabeschouwingen zong in de rust vam de interlandwedstrijden

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>