Peter van den Hurk naar XFM

Eén van mijn favoriete stations voor non-stop muziek is XFM. De dance-zender is in de ether en via de kabel te horen in de drie zuidelijke provincies van Nederland, maar natuurlijk ook via internet. Vanaf maandag 1 december start XFM voor het eerst met gepresenteerde programma’s en daarvoor heeft het station Peter van den Hurk aangetrokken. Peter was tot voor kort bij Q-music te horen, daarvoor werkte hij onder meer bij Yorin FM en Caz!.

 

XFM is een regionaal non-stop dancestation met ieder half uur reclame en op het hele uur het nieuws. De zender richt zich op iedereen die zich jong voelt en het station is sterk in de doelgroep 20-34 jaar. Het aardige van het concept van XFM is dat in elke regio andere commercialblokken uitgezonden kunnen worden. Recent vernieuwde de zender al de volledige vormgeving en werd Robert Feller de nieuwe station-voice.

Ik noem XFM wel eens het alternatief voor SLAM!FM, maar dan zonder het gepraat van de dj’s tussendoor. Daar komt begin december dus verandering in wanneer Peter van den Hurk van maandag tot en met donderdag en op zaterdag van 15:00 tot 18:00 uur een middagprogramma op zich neemt. Leuk voor hem dat hij weer terug is op de radio! Ik hoop wel dat de muziek de boventoon blijft voeren op XFM!

Zie ook:
- Nieuw jinglepakket voor dancestation XFM

Lees ook:Peter van den Hurk nieuwe dj bij Radio Veronica
Lees ook:Nieuw jinglepakket voor dancestation XFM
Lees ook:Tanja Jess toegevoegd aan lijstje nieuwe dj’s 100%NL
Lees ook:Nieuwe SLAM!FM begonnen
Lees ook:Dancezender XFM nu in drie provincies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>