Huwelijk Frans Bauer te volgen via Omroep Brabant

De bruiloft van Frans Bauer en zijn Mariska vandaag wordt tot steeds grotere proporties opgeblazen. Willemstad, het dorp waar de zanger voor de wet gaat trouwen, is sinds vanmorgen 7:00 afgesloten voor het verkeer en de NS zet extra treinstellen in (ja nu wél…). Het lijkt wel alsof het om een huwelijk van leden van het Koninklijk Huis gaat. De trouwerij vindt plaats in Noord-Brabant en dus is Omroep Brabant er de hele dag bij.

De hele week in aanloop naar het huwelijk van 9 mei heeft Omroep Brabant al van alles gedaan op radio en tv omtrent de trouwerij. Maar op de grote dag zelf lijkt het wel 'Omroep Bauer'. Op de website is een dossier aangemaakt waarin al het nieuws rondom de Bauers wordt bijgehouden. Foto's van de trouwdag komen ook online te staan.

Op de radio zijn live-verslagen vanuit Oudenbosch en Willemstad te horen en zijn er speciale 'Frans Bauers-journaals'. Voor meer informatie over het huwelijk, zie ook de aparte sectie op de site van de regionale omroep: OmroepBrabant.nl/hethuwelijk.

Lees ook:‘Heb Je Even Voor Mij’ populairste Frans Bauer plaat
Lees ook:Stemmen op de ultieme Frans Bauer Top 25
Lees ook:Hollandse Week op Omroep Brabant
Lees ook:‘Frans Bauer geboycot door Nederlandse radiozenders’
Lees ook:Guus Meeuwis met eigen radioprogramma op Omroep Brabant

1 Reacties // Reageer

One thought on “Huwelijk Frans Bauer te volgen via Omroep Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>