Wim Drent en alter ego Evert Baptist weg bij Simone FM

De transfers van de grote bekende radio-dj's liggen even stil, maar ook op regionaal gebied gebeurt er nog wel wat. 99% Van de Nederlanders zegt het waarschijnlijk niets, maar in het noorden is het een fenomeen: Wim Drent en zijn alter ego, het typetje 'Evert Baptist'. Drent is een paar jaar te horen geweest op de regionale commerciële radiozender Simone FM, maar stapt nu over naar het concurrende Radio Continu.

Dat maakte de radiomaker, presentator en zanger maandag bekend in zijn laatste uitzending op Simone FM. Op de radio is de dj bekend van zijn kreet 'Goeiedag ee'm', de Groningse manier van goedendag zeggen.

Vanaf 18 februari 2008 zal Wim Drent bij Radio Continu dagelijks van 13:00 tot 16:00 uur zijn programma 'Drent Draait Door' presenteren. Het hele team van Radio Continu is uiteraard blij met de komst van de regionale held. De commerciële zender groeit naar eigen zeggen en heeft onlangs in de kop van Overijssel een kabelfrequentie bemachtigd. Evert Baptist is één van de nieuwe troeven van de Nederlandstalige muziekzender dat al in Groningen en Drenthe te ontvangen was.

De aanwinst van Continu zal op 14 juni 2008 ook optreden tijdens het zesde Continu Artiestenfestival in Tweede-Exloërmond, waar ook andere (regionaal bekende) artiesten zoals Lucas en Gea, Thomas Berge, Burdy, René Becker, Rene Schuurmans en Jannes acte de présence zullen geven.

Lees ook:Simone krijgt nieuwe vergunning Commissariaat
Lees ook:Continu deels terug op de radio
Lees ook:Regionale omroepen willen ook snel digitaal gaan uitzenden
Lees ook:René Steenbergen naar Radio Continu
Lees ook:Hevige concurrentie bij de noordelijke lokale omroepen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wim Drent en alter ego Evert Baptist weg bij Simone FM

  1. Jan

    Hij moet naar Los Angeles.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>