1-0 voor RTV Eemstad in strijd om radiolicentie

'RTV Eemstad wint omroepstrijd', kopte de Amersfoortse editie van het AD gisteravond laat. Dat laatste lijkt mij wat voorbarig, want voorlopig heeft alleen de gemeenteraad van Amersfoort zich vóór de concurrent van de huidige zendgemachtigde uitgesproken. Ook de gemeenteraad van Leusden moet nog een keuze maken. En het Commissariaat voor de Media moet daarna het advies ook nog eens óvernemen.

Het is dus nog geen gelopen race, ook omdat wethouder Kruyt van Mediazaken (PvdA) achter Omroep Amersfoort staat. Wel is het zo dat het Commissariaat vaak het advies van de gemeenten volgt. Het gaat er dus om spannen voor Omroep Amersfoort, die de afgelopen jaren financieel en organisatorisch in zwaar weer zat, maar samen met RTV Utrecht en de Amersfoortse Courant volop toekomstplannen had.

Zie ook:
RTV Eemstad: 'Omroep Amersfoort overnemen'

Lees ook:Omroep Amersfoort en RTV Eemstad werken samen
Lees ook:Ook gemeente Leusden kiest voor RTV Eemstad
Lees ook:RTV Eemstad: ‘Omroep Amersfoort overnemen’
Lees ook:RTV Utrecht wil licentie Omroep Amersfoort niet
Lees ook:“Omroep Amersfoort moet fuseren met RTV Eemstad”

1 Reacties // Reageer

One thought on “1-0 voor RTV Eemstad in strijd om radiolicentie

  1. xander

    Je moest eens weten hoeveel mensen er naar bingofm luisteren…en niet alleen in amersfoort maar ook in zeewolde en huizen en hilversum…en vooral in de bouw staat ie heel vaak aan..
    Dus sorry RTV eemland maar jullie vallen niet echt in de smaak…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>