RTV Eemstad: ‘Omroep Amersfoort overnemen’

Stichting Eemstad RTV heeft alsnog een poging ondernomen om de nieuwe lokale omroep voor de gemeente Amersfoort te worden. De stichting schrijft in een brief aan de gemeenten Amersfoort en Leusden dat ze personeel van Omroep Amersfoort over wil nemen als RTV Eemstad de zendmachtiging voor die regio krijgt. De gemeenten kiezen volgende week definitief welke van de twee de komende vijf jaar mag uitzenden.

De brief is geschreven op verzoek van GroenLinks. Nadat gesprekken over een samenwerking tussen de twee omroepen op niets uitliepen, sprak de Amersfoortse politiek onlangs toch haar voorkeur uit voor de huidige lokale omroep. Mogelijk is de race nu toch nog niet gelopen. Als Omroep Amersfoort mag blijven uitzenden, gaat ze waarschijnlijk samenwerken met RTV Utrecht en de Amersfoortse Courant.

Zie ook:
Omroep Amersfoort krijgt mogelijk versterking

Lees ook:Omroep Amersfoort en RTV Eemstad werken samen
Lees ook:1-0 voor RTV Eemstad in strijd om radiolicentie
Lees ook:Omroep Amersfoort krijgt mogelijk versterking
Lees ook:RTV Utrecht wil licentie Omroep Amersfoort niet
Lees ook:Geld kan niet alles oplossen voor Omroep Amersfoort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>