Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Als radioliefhebber heb ik op elke plek in huis en ook overal onderweg de beschikking over radio. Zelfs onder de douche hoef ik niet zonder te zitten, dankzij een (spat)waterdichte doucheradio. Op ik internet kwam ik een gadget tegen dat misschien nog wel veel vetter is: een spiegel met ingebouwde radio.  En het handige aan de spiegel met verlichting is dat deze niet beslaat.

In feite is het een scheerspiegel met een aantal handigheidjes. Naast de ingebouwde AM/FM radio heeft het gadget een digitale klok, een spiegel die niet beslaat en LED-verlichting gericht op het gezicht.

De radiospiegel is spatwaterdicht en dus geschikt voor montage in de douche. Het hebbedingetje voor mannen die ook nog eens verslaafd zijn aan radio, kost nog geen twintig euro. Meer informatie is hier te vinden.

Lees ook:“Digitaal gadget is een succes”
Lees ook:Duitse omroep gaat digitaal op de middengolf
Lees ook:KXradio nu ook via Hyves en iGoogle te beluisteren
Lees ook:Kristel vannacht voor het eerst op 3FM
Lees ook:100% NL lanceert digitale radiostation 100% Liefde

1 Reacties // Reageer

One thought on “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

  1. Kevin

    Ik had een dergelijke spiegel, de radio is echter overleden. Ik denk dat er stoom o.i.d binnen is gekomen. Zeer spijtig, maar de spiegel beslaat iig nooit!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>