Radio cadeau als compensatie vakantieleed

De meeste mensen gaan op vakantie om even bij te komen van de alledaagse drukte, maar als je op je vakantie-bestemming dag in dag uit gestoord wordt door bouwwerkzaamheden, dan¬†zit je eerder enorm gestrest op je campingstoel. Dat soort gevallen zie je weer terug in vakantieleedprogramma’s op televisie. Om klachten op voorhand al te voorkomen geeft snelwegbeheerder Rijkswaterstaat deze zomer radio’s weg aan de gasten op camping Betuwestrand in Beesd.

De campinggasten ontvangen het symbolische¬†geschenk van Rijkswaterstaat als ‘tegengeluid voor het slooplawaai’ van de Lingebruggen op de A2. De sloop van de oude boogbrug over het spoor zorgt voor veel herrie en dat leed wil de Nederlandse snelwegbeheerder voor de kampeerders in Beesd verzachten.

Zo zie je maar weer waar radio goed voor kan zijn!

Lees ook:‘Giel’ drie weken lang ‘MiGiel’
Lees ook:Radiomarathon vanuit een caravan
Lees ook:Toen files nog zeldzaam waren…
Lees ook:Ruud de Wild op camping in Bakkum
Lees ook:Ruud de Wild wordt voor tweede keer vader

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>