Dit is leuk! Een duikbootradio

Mensen die wel eens bij mij thuis zijn geweest weten dat mijn huis vol staat met radio’s. In ieder vertrek staat of hangt een werkende radio, zelfs in de badkamer heb ik een FM-ontvanger. Die doucheradio staat trouwens heel toepasselijk afgestemd op het regionale station Waterstad FM ). Via een collega van het Cadeau Blog¬†kwam ik een leuke gadget tegen die ik nog niet heb: een radio voor in bad. De zogenaamde duikbootradio (foto) kun je vrolijk tussen het sop in je bad laten drijven. Erg geinig!

De shower radio submarine is te koop via diverse online gadget-shops. Op zo’n site kwam ik ook nog een ‘floating duck radio’ tegen, een kleine AM/FM-radio in de vorm van een badeendje. Misschien iets voor 3FM-dj Michiel Veenstra? Hij is helemaal lyrisch van de bekende gele bandeendjes en geeft in zijn programma ook de MetMichielinBadeend weg.

Lees ook:“Digitaal gadget is een succes”
Lees ook:Voor het eerst radio op Hyves
Lees ook:Radiomuis voor Sinterkerst
Lees ook:Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…
Lees ook:Oude audiofragmenten met een actueel tintje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>