Radio veroorzaakt burenleed

Mijn eigen Philips-stereoset heeft een timerfunctie waardoor de radio op een vooraf bepaald tijdstip automatisch aangaat. Zonder verdere actie gaat de radio na 30 minuten ook automatisch weer uit. Erg onhandig denk je, maar daar heeft men bij Philips wel over nagedacht. Want stel dat je de timer ingesteld hebt, het volume heel hoog hebt staan, maar je bent zelf niet thuis wanneer de radio aangaat. Dan kunnen je buren daar best wat last van hebben. In Voorburg was dinsdag een man die zijn radio bewust (hard) aangezet had en vervolgens van huis is weggegaan. Zijn radio ging pas uit na tussenkomst van de politie.

Volgens de politie verliet de man dinsdagavond rond zeven uur zijn woning aan de Koningin Wilhelminalaan in Voorburg en dat terwijl zijn radio nog keihard aan stond. Rond één uur ‘s nachts hadden omwonenden er genoeg van en belden ze de politie op. Agenten hebben zich toegang tot de woning verschaft en de radio in beslag genomen. De man in kwestie verscheen zelf een uur later op het politiebureau waar hij een proces-verbaal kreeg. Zijn radio hij echter niet terug. En dat is misschien maar beter ook voor buren die nog even wat nachtrust wilden pakken. 

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Sidekick Rick van Velthuysen opgepakt wegens vernieling autoruit
Lees ook:Inbraak bij Radio Veronica en Sky Radio
Lees ook:Radio 1 verslaggever bekogeld met stenen
Lees ook:BBC-presentator Stuart Cable overleden
Lees ook:Frits Spits steekt de handen uit de mouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>