Trouwplannen van DJ’s Tiesto en Armin

DJ Tiesto ging eind vorig jaar op zijn knieën voor de 19-jarige Stacey Blokzijl en vroeg haar om met hem te trouwen. Ze zei ja en de trouwdatum werd vastgesteld op 10 oktober 2008. Maar dat gaat niet door. "Het is geen kwestie van of we wel of niet van elkaar houden, maar als we gaan trouwen dan willen we het goed doen en er voor zorgen dat alles tot in de puntjes klopt", aldus Tiesto afgelopen week.

Ook DJ Armin van Buuren liet zich vorige week uit over trouwplannen. De nummer één DJ van de wereld is bijna negen jaar samen is met zijn vriendin Erika, maar hij heeft nog geen plannen om haar ten huwelijk te vragen.

Door Armin's drukke bestaan en het vele reizen kost het soms wat moeite om zijn relatie met Erika fris te houden: "Een relatie, daar moet je gewoon aan werken. Ik heb het heel druk, zij heeft het heel druk. Vaak als je 's avonds laat thuiskomt, ben je zo moe dat er van een echt gesprek niet veel meer komt. Zij kan gelukkig goed alleen zijn, ze heeft paarden en ze vermaakt zich altijd heel goed zelf."

Toch doet Armin er alles aan om de relatie met zijn 'steun en toeverlaat' in stand te houden. Nu hij tot eind september wekelijks op dinsdag op Ibiza draait, vliegt Armin op woensdag op tijd weer terug naar Nederland om 's avonds samen met zijn vriendin te kunnen eten.

Knap van beide DJ's dat ze ondanks hun drukke schema's en haast onmogelijke werktijden hun relaties in stand weten te houden.

Lees ook:Vlieg met Armin van Buuren naar Canada
Lees ook:Armin gepiepeld door DJ Tiƫsto
Lees ook:Armin van Buuren voor derde maal nummer 1 DJ
Lees ook:Armin van Buuren treedt op tijdens inhuldiging
Lees ook:Armin van Buuren verlengt contract bij Radio 538

1 Reacties // Reageer

One thought on “Trouwplannen van DJ’s Tiesto en Armin

 1. b

  Armin kan beter doen wat Tiesto doet!
  Aangezien Tiesto deze zomer ook wekelijks in de grootse club van Ibiza privilege staat neemt hij zijn meisje gewoon regelmatig mee.

  Check onderstaande link van Tiesto op Ibiza
  deze zomer waar hij wederom een record heeft gevestigt met !!!enorme!!! bezoekersaantallen. Amnesia waar Armin nu zijn vaste avond heeft was iets te klein geworden voor Tiesto!

  http://www.tiesto.com

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>