Will Luikinga: “Het wordt nooit meer wat het was”

Tegenwoordig woont hij een groot deel van het jaar in Spanje en radio maken doet hij -op een klein uitstapje na- niet meer. Hij heeft zijn eigen radiostudio zelfs aan een neef gegeven. Het lijkt er op dat Will Luikinga echt met pensioen is. De radio-dj, televisiepre-sentator, liedjesschrijver en columnist staat deze week met een interview in het Veronica Magazine. Daarin wordt hem ook gevraagd naar Veronica. Het oude Radio Veronica.

Will Luikinga (1943) begon zijn radioloopbaan in 1969 bij de zeezender Veronica. Hij presenteerde daar onder andere het muziekprogramma 'Will Wil Wel'. Gevraagd naar zijn mening over het huidige Radio Veronica, zegt Luikinga: "Wij hebben de oude dame Veronica op een waardige manier begraven en ik vind dat we haar met rust moeten laten. Het wordt nooit meer wat het was."

Duidelijk. Daar hoeft niets aan toegevoegd te worden. Het volledige interview met Will Luikinga staat in het Veronica Magazine Nr. 29.

Zie ook:
- Gastpresentatie Will Luikinga bij NL Top 20

Lees ook:Oud-dj Will Luikinga werkt aan boek
Lees ook:Gastpresentatie Will Luikinga bij NL Top 20
Lees ook:Ode aan Will Luikinga op Radio Rembrandt
Lees ook:“Ik wil Alfred Lagarde wel tot leven wekken”
Lees ook:Erik de Zwart over talenten op de radio

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Will Luikinga: “Het wordt nooit meer wat het was”

  1. Pingback: Oud-dj Will Luikinga werkt aan boek | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>