2007/04 – Erik de Zwart over zijn radio-dictatorschap

"Als baas was ik streng. Ik ergerde me aan mensen zonder betrokkenheid.Aan types met een geweldige toekomst achter zich. Albastine-dj's noemde ik ze, types die de gaten vullen. En ja, ik belde 's avonds naar de studio als ik iets niet goed vond. Dan wisten ze tenminste dat ik meeluisterde."

Erik de Zwart vertelt waarom op zijn parkeerplaat vroeger D-Erikteur stond, in Nieuwe Revu.

Lees ook:SLAM!FM: een jong ’538′ onder De Zwart en Harding?
Lees ook:Erik de Zwart terug als dj op de radio
Lees ook:Erik de Zwart wordt invaller voor Albert Verlinde
Lees ook:Dé zaterdagmiddag-gebeurtenis is terug!
Lees ook:Erik de Zwart nieuwe Station Director Radio Veronica

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “2007/04 – Erik de Zwart over zijn radio-dictatorschap

 1. Marco

  Doof en verslaafd….
  Wanneer worden we eens verlost van dit soort zakkenvullende praatjesmakers zeg…?

    /   Reply  / 
 2. ruud

  Wanneer worden worden we een keer verlost van dit soort domme ongenuanceerde nergens op gebaseerde op de man spelende reacties.

  Als ik beheerder was van een weblog zou ik ze verwijderen.
  ruud

    /   Reply  / 
 3. Thomas

  @ Marco, vrijheid van meningsuiting is een groot goed, natuurlijk ook op deze site. In principe verwijder ik dus geen reacties, tenzij het te ver gaat. Vriendelijk verzoek om niet op de man te spelen, anders moet de scheids rode kaarten gaan uitdelen, om maar even in voetbaltermen te blijven ;-) .

    /   Reply  / 
 4. Ron

  Ja en het heeft de Zwart ver gebracht, die “strengheid”. Noordzee FM was een zinkend schip. Met hem aan het hoofd. Vrijheid van meningsuiting wordt nu, met het nieuwe regeerakkoord, misschien wat moeilijker, wat Ruud goed zou doen, heb ik het idee.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>