Quote van de Week – 52 | 2006

"Andere lijstjes in deze week hebben geen zin. Het is zinloos om deze mammoettanker in volle vaart met sleepbootjes te gaan tegenhouden"

Voor radiomaker en muziekkenner Leo Blokhuis is de Top 2000 dé eindejaarslijst, zegt hij in Metro

Een vraag, een nieuwstip of iets te lekken?
Stuur een mail naar Radioactive

Lees ook:Leo Blokhuis verkozen tot beste popschrijver
Lees ook:Nieuwe reeks Top 2000 à gogo op tv
Lees ook:Mooie Radio: van Inkel legt website van de overheid plat
Lees ook:Muziekliefhebbers komen niet aan slapen toe vannacht
Lees ook:Vanaf maandagochtend stemmen voor Top 2000

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Quote van de Week – 52 | 2006

 1. Gerard

  Mooi programma, dat Top 2000 a Gogo. Blokhuis weet écht veel van muziek en vormt ook een goed duo met Van Nieuwkerk. DWDD is dankzij die laatste ook vaste prik bij ons thuis. Ben benieuwd trouwens hoe Van Nieuwkerk het op de radio zou doen.

    /   Reply  / 
 2. Kokstra

  Tja, de arrogantie druipt ervan af, ook elk jaar weer het voorlezen van die verschrikkelijk slijmerige mailtjes en de zelfverheerlijking… het is echt een beetje too much voor mijn smaak.

    /   Reply  / 
 3. tonvanhoof.nl

  Dan moet je naar kx radio luisteren, ik dacht op donderdagmiddag…. daarvoor moet je na 1 januari de site maar eens checken….

    /   Reply  / 
 4. Gerard

  Kokstra, ik vind ze bij Radio 2 juist niet arrogant. Zeker vergeleken met de Radio 538-en van deze wereld die steeds schreeuwen dat ze zo geweldig zijn. Die mailtjes van luisteraars zijn datgene wat de Top 2000 speciaal maakt en er zitten mooie, grappige, verrassende, ontroerende verhalen tussen. Ik luister in elk geval met plezier, helaas nog maar tot morgenavond!

    /   Reply  / 
 5. Eddo

  Voor iedere doelgroep een lijst. De TOP 2000 is er gewoonweg niet voor hele jonge mensen. Ikzelf ben 38 eb heb ook met heel veel nummer helemaal niks. Blijft jammer dat ze een beetje doordrammen dat de muziek in de top 2000 de enige goede muziek is. Jammer altijd weer.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>