“MIDNR wint Gouden RadioRing 2008″

Het nachtprogramma MIDNR is inmiddels niet meer op de radio te horen, maar het is nog wel genomineerd voor de Gouden RadioRing 2008. Als het aan de lezers van Radioactive Blog ligt, wint Rick van Velthuysen vrijdag-middag de ring voor het beste radioprogram-ma.

Update:
Rick grijpt naast, Coen & Sander winnen Gouden RadioRing 2008

Dat blijkt uit de poll die de afgelopen week op dit radioblog stond. Op de vraag "Wie moet volgens jou de Gouden RadioRing voor het beste radioprogramma winnen?" werd in totaal 741 gestemd. Dit is de uitslag:

Fier bovenaan staat 'MiddenInDeNachtRick' met 66,8% van de stemmen, op grote afstand gevolgd door de 'Coen & Sander Show' die 19,8% van de stemmen kregen. Giel Beelen kon rekenen op 99 stemmen, ofwel 13,4%.

Stemmen voor de Gouden RadioRing kan nog tot vanmiddah (24/10) 14:00 uur. De uitreiking van de radioprijs volgt direct daarna en is live te volgen via Radio 2. Dan zullen we ook weten of MIDNR echt de winnaar wordt van dé ring.

Zie ook over de RadioRing:
- Stembussen voor de Gouden RadioRing zijn geopend
- Rick van Velthuysen krijgt steun van GeenStijl
- Campagne 'Trots Op Giel' moet dj aan Ring helpen

Lees ook:Stembussen voor de Gouden RadioRing zijn geopend!
Lees ook:Rick van Velthuysen krijgt steun van GeenStijl
Lees ook:Jingle voor eenmalige editie MIDNR
Lees ook:“Prijs moet niet uitgehold worden”
Lees ook:Winnaar Gouden RadioRing 2008: Coen & Sander Show

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>