Is de DJ van Centraal Beheer het meest irritant?

Vanmiddag tussen 16:00 en 19:00 uur wordt het Houten Reclameblok uitgereikt voor de meest irritante radiocommercial. Radiomakers Coen en Sander van 3FM brachten deze prijs in het leven om eens de aandacht te vestigingen op de hoge irritatiefactor van een aantal radiospots. Zelf gaven de dj's al aan welke commercials volgens hen grote kans maken op de prijs. Radioactive peilde de opinie ook even.

Uit de stemresultaten van deze poll op Radioactive blijkt dat het overgrote deel van de lezers de 'DJ' van Centraal Beheer Achema het meest irritant vinden. De resultaten zijn met 24 stemmen niet geheel representatief te noemen voor de gehele Nederlandse populatie, maar ze kunnen toch een indicatie geven

De poll laat zien dat ook de 'Fietsspecialist' van Profiel de luisteraars niet pleziert tijdens de commercials. Als aanvulling op de voorgecodeerde antwoordmogelijkheden werden ook de reclames van Funda en die van de Rookmelderscampagne genoemd.

Of de resultaten van deze peiling overeenkomen met die van de luisteraars van de Coen & Sander-show, zullen we vanmiddag horen.

Update: Uitslag verkiezing Houten Reclameblok

Zie ook:
- Houten reclameblok voor meest irritante radiocommercial

Lees ook:Opinie | Wat is de meest irritante radiocommercial?
Lees ook:Update | Meest irritante radiocommercial bekend
Lees ook:Goedemorgen Drinkontbijt meest irritante radiospot van 2009
Lees ook:Houten Reclameblok voor meest irritante radiocommercial 2009
Lees ook:Orangina krijgt Houten Reclameblok voor meest irritante reclame

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>