Ruud de Wild ziek, overspannen of een conflict?

Radio 538 DJ Ruud de Wild heeft net als miljoenen Nederlanders deze zomer lekker een paar weken vakantie gehad. Maar die vakantie heeft Ruud de Wild niet echt goed gedaan, want hij is daarna niet meer aan het werk gegaan. Eerst zou Lindo Duvall De Wild vervangen omdat Ruud ziek was. Later werd gemeld dat De Wild overspannen was, en ja… daar kun je ook best ziek van zijn. Ruud de Wild is nu toch zieker dan gedacht, want er is zelfs geen zicht meer op wanneer hij terugkeert op de radio, bij 538.

Volgens zijn manager wil De Wild even een langere periode van rust hebben. Dat zit er contracttechnisch echter niet in en daarom had De Wild afgelopen vrijdag een gesprek met zijn huidige werkgever. De Telegraaf meldt dat een bemiddelingspoging mislukt is en dat een gang naar de rechter nu de onvermijdelijke vervolgstap lijkt.

Daar komt nog bij dat het gerucht gaat dat RdW graag naar Q-music wil overstappen. Daardoor wordt al snel de vergelijking gemaakt met Jeroen van Inkel die in 2003 ook langere tijd 'ziek' was omdat hij eigenlijk liever bij Radio Veronica aan de slag wilde.

Het is nog onduidelijk hoe deze situatie zich zal ontwikkelen, maar het kan grote gevolgen hebben. Indien Ruud de Wild écht naar Q zou gaan, dan komt er bij 538 een plekje vrij dat wellicht opgevuld wordt door Giel Beelen (die aangeeft niet afwijzend te staan tegenover een overstap naar 538). Even heel hypothetisch: wie vult dan het gat van Giel Beelen op 3FM? Zal Stenders met zijn maatjes weer teruggaan naar de ochtend? Of heeft 3FM het lef om aanstormend talent Domien Verschuuren daar neer te zetten?

Veel vragen en onzekerheden nog, maar wel leuk voor de zondag om daar eens over na te denken. Van mij mag Ruud de Wild vertrekken bij 538. Vroeger met side-kicks Jeroen Kijk in de Vegte en Sander de Heer was Ruuddewild.nl echt geniaal. Met alle respect voor de huidige side-kicks Jelte en Kimberly, maar RdW.nl is niet meer wat het is geweest. Ik zeg tijd voor iets anders Ruud, misschien is Q wel good for you!

Zie ook:
- Ruud de Wild weg bij Radio 538

Lees ook:Radio 538: De huidige stand van zaken
Lees ook:Bevestigd: Ruud de Wild weg bij Radio 538
Lees ook:Ruud de Wild echt weg bij Radio 538
Lees ook:Ruud de Wild niet naar Q-music
Lees ook:Ruud de Wild opent nieuw atelier

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Ruud de Wild ziek, overspannen of een conflict?

 1. Erwin

  Ik zou het leuk vinden als hij naar Q gaat maar dat zal voorlopig nog wel niet gebeuren.

    /   Reply  / 
 2. Erwin

  Ik zou het leuk vinden als hij naar Q gaat maar dat zal voorlopig nog wel niet gebeuren.

    /   Reply  / 
 3. Dario

  Als die gek toch thuiszit, kan ie misschien eens naar een logopedist om een normale uitspraak aan te leren. Is altijd makkelijk als je bij de radio werkt (nou ja, overspannen bent dan)

    /   Reply  / 
 4. Dario

  Als die gek toch thuiszit, kan ie misschien eens naar een logopedist om een normale uitspraak aan te leren. Is altijd makkelijk als je bij de radio werkt (nou ja, overspannen bent dan)

    /   Reply  / 
 5. Kokstra

  Ik mag toch hopen dat ze niet het lef hebben Domien daar neer te zetten…

    /   Reply  / 
 6. Kokstra

  Ik mag toch hopen dat ze niet het lef hebben Domien daar neer te zetten…

    /   Reply  / 
 7. Valpa

  Ik luister veel naar 538, maar vind RdW niet echt een leuke DJ. Vind dat Lindo het nu veel beter doet, dat is zoieso echt een top-DJ! Het zou wel enorm tof zijn als Giel Beelen de middag op 538 gaat doen hoor!

    /   Reply  / 
 8. Valpa

  Ik luister veel naar 538, maar vind RdW niet echt een leuke DJ. Vind dat Lindo het nu veel beter doet, dat is zoieso echt een top-DJ! Het zou wel enorm tof zijn als Giel Beelen de middag op 538 gaat doen hoor!

    /   Reply  / 
 9. Roodje

  Ruud de Wild moet blijven!!!
  Radio 538 zonder Ruud kan gewoon niet. En hij moet zeker niet naar Q-Music gaan.

    /   Reply  / 
 10. jan

  het beste is er inderdaad wel af bij ruud en het “zeg, damesss en heren..” kennen we nu wel. maar die lindo is wel echt een natte krant zeg. enig gevoel voor humor is toch wel handig in zo’n programma. verder dan af en aankondigen reikt de creativiteit van lindo niet. ik gun hem het beste maar verlos hem uit zijn lijden en haal hem weg van de radio.

    /   Reply  / 
 11. Pingback: Ruud de Wild terug bij Radio 538 | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>