Waar is die DJ gebleven?

Soms vraag je jezelf wel eens af, waar is toch die ene dj gebleven? Ken je Robert Feller nog? Ik ken hem nog als co-host bij Jensen In De Middag op Noordzee FM. Feller is dj geweest bij Veronica, Yorin en RTL FM. Hij is ook nog een tijdje programmadirecteur geweest bij Caz!. Van de week kreeg ik een mailtje dat Feller is gestart met Robert Feller Producties. Daarmee is hij terug bij zijn oude liefde: voice-over. Maar andere dj's dan?

Ja zo is er een aantal radio-dj's dat weggestuurd is of zelf besloten heeft om geen radio meer te maken. Claudia de Breij besloot eerder dit jaar te stoppen op Radio 3FM om zich meer toe te leggen op tv en theater. Naast de maandagpresentatie van De Wereld Draait Door, komt De Breij vanaf komende vrijdag met het tv-programma Thank God It's Friday.

Een andere dj die niet meer op de landelijke radio is te horen, is Jeroen Kijk in de Vegte. Hij deed voorheen de ochtendshow op Caz!, maar toen die zender niet meer in de ether te ontvangen was, was het ook afgelopen met het programma van Jeroen. De radio/tv-presentator heeft af en toe een invalbaantje bij RTL Boulevard en sindskort mag hij een uurtje per week radiomaken op KX Radio.

Ken jij nog dj's die weg zijn van de radio en die je mist? Heb je ook enig idee wat ze nu doen?

Lees ook:Claudia de Breij trekt zich verder terug uit media
Lees ook:100% NL drie dagen live vanaf het Disney Magic cruiseschip
Lees ook:Claudia de Breij zoekt naar drijfveren van BN’ers
Lees ook:Claudia de Breij genomineerd voor cabaretprijs
Lees ook:Opmerkelijke uitspraken van Caz!-PD Robert Feller

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Waar is die DJ gebleven?

 1. Daniel

  Ik ben wel benieuwd waar Marcel Vermeer, Jeroen Kimmel, Arlo van Sluis en dat soort jocks… Vermeer is volgens mij net weg (of nog werkzaam , maar dan achter de schermen) bij Q… Jammer, had een goede stem.

    /   Reply  / 
 2. Jorn

  @ Daniel: Marcel Vermeer zit tegenwoordig bij Radio Gelderland. Waar Jeroen Kimmel zit weet ik niet, hij is nog wel druk met voice-overwerk, ik kwam zijn naam toevallig tegen op stemmenweb.nl

  Voor Arlo van Sluis geldt volgens mij hetzelfde, hij ging toen uit zichzelf weg bij Veronica om zich bezig te houden met voice-overs, commercials et cetera.

    /   Reply  / 
 3. eric

  Jeroen Kimmel zit in de reclamewereld.
  Hij kreeg het daar te druk mee zodat hij mooi kon stoppen i.v.m. het Noordzee FM avontuur van John de Mol.
  En af en toe valt hij nog in bij Hart .. van SBS als voice-over.
  Jeroen is bij de lokalen begonnen als presentator.
  ‘Pasta choco beeeeeeeregoed’ was een leuk spel om samen met hem te doen om te zien wie de laagste stem uit de speakers kreeg.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>