Albert-Jan Sluis te gast bij V-Radio’s Insite

Albert-Jan Sluis is nog de enige dj die te horen is op radiozender Caz!. Van maandag tot en met donderdag praat hij tussen 15:00 en 19:00 uur de muziek op Caz! aan elkaar en iedere vrijdagavond presenteert Sluis de ‘Welcome-To-Your-Weekend-Mix’. Vanavond, maandag 16 februari is Albert-Jan te gast in het mediaprogramma ’Insite’ op V-Radio. Presentator Peter Snijders zal met hem praten over zijn carrière en visie op het medialandschap. Albert-Jan Sluis was in het verleden dj bij radiostations als 3FM, Noordzee FM en Radio 10 Gold.


‘Insite’ is het mediaprogramma van V-Radio. Wekelijks wordt er ruime aandacht besteed aan de crossmediale ontwikkelingen van het altijd rumoerige medialandschap. Iedere uitzending staat er een gast centraal met wie het laatste nieuws besproken wordt. Het programma ‘Insite’ met Albert-Jan Sluis als gast is maandag tussen 20:00 en 22:00 uur te horen op V-Radio. Na afloop is de uitzending ook als podcast te beluisteren.

Lees ook:Erik de Zwart maandag te gast bij ‘Insite’
Lees ook:Hans Schiffers maandag te gast bij ‘Insite’
Lees ook:Peter Snijders maakt rentree met comeback Insite
Lees ook:Jente Kater maandag te gast bij ‘Insite’
Lees ook:Myrna Goossen te gast in mediaprogramma ‘Insite’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>