Erik de Zwart maandag te gast bij ‘Insite’

Erik de Zwart is momenteel ‘de stem’ van Radio Veronica en op die zender presenteert hij ook het programma ‘Veronica Top 40 Hitdossier’. Maandag 24 november is De Zwart te gast in het mediaprogramma ‘Insite’ op V-Radio. Presentator Peter Snijders zal met hem praten over zijn carrière en visie op het medialandschap. Peter zal Erik niet alleen over zijn rijke (€’s ? ) radiocarrière interviewen maar ook over zijn ondernemersgeest, Mobilaria en 21st Century Music.

In het mediaprogramma ‘Insite’ word wekelijks ruime aandacht besteed aan de crossmediale ontwikkelingen van het altijd rumoerige medialandschap. Iedere uitzending staat er een gast centraal met wie het laatste nieuws besproken wordt. Vanavond dus met Erik de Zwart en het is niet de eerste keer dat de Veronica-stem aanschuift bij het programma. Begin dit jaar kwam De Zwart al praten over onder meer de aanstaande etherverdeling en over internetradio via de mobiele telefoon. Destijds werd ‘Insite’ nog gepresenteerd door Pierre Pappa.

Een nieuwe ‘Insite’ vanavond tussen 20:00 en 22:00 uur op V-Radio. De uitzending is na afloop terug te luisteren als podcast.

Zie ook:
- Erik de Zwart bij lancering Traffic Radio
- Veronica Top 40 Hitsdossier nu ook als podcast

Lees ook:Albert-Jan Sluis te gast bij V-Radio’s Insite
Lees ook:Erik de Zwart te gast bij V-Radio’s Insite
Lees ook:Hans Schiffers maandag te gast bij ‘Insite’
Lees ook:Jente Kater maandag te gast bij ‘Insite’
Lees ook:Myrna Goossen te gast in mediaprogramma ‘Insite’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>