Marc de Hond te gast bij V-Radio’s Insite

Maandag 20 oktober is Marc de Hond tussen 20:00 en 22:00 uur te gast in het media-programma 'Insite' op V-Radio, het radio-station van de V-Academy. Presentator Peter Snijders zal met Marc praten over zijn carrière en visie op het medialandschap.

Marc heeft radioprogramma's gemaakt op 3FM en Caz, presenteerde het televisieprogramma 'Goedemorgen Nederland' en was vaste commentator van 'RTL Poker'. Hij is vanaf 10 november 2008 te zien in het LLiNK programma 'Expedition Unlimited', dat 's maandags om 21:30 op Nederland 3 te zien zal zijn.

Zie ook:
- Marc de Hond lanceert voetbalcommunity Voetbal21
- Radiomaker Marc de Hond terug naar televisie
- Recensie: 'Kracht' van Marc de Hond

Lees ook:Marc de Hond vanavond in Expedition Unlimited
Lees ook:Radiomaker Marc de Hond terug naar televisie
Lees ook:Marc de Hond lanceert boek met slimme marketingtruc
Lees ook:Marc de Hond lanceert voetbalcommunity Voetbal21
Lees ook:Radioactive headlines week 33: de week van Ruud en Rick

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>