Peter Snijders maakt rentree met comeback Insite

In goed overleg gingen Peter Snijders en Radio 10 Gold eind juni 2006 uit elkaar. De dj van het oldies station paste minder goed bij de plannen die Talpa destijds had met Radio 10 Gold. Snijders is vanaf 13 oktober terug op de radio, tegelijk met de terugkeer van het programma 'Insite' dat Snijders gaat pre-senteren.

Vanaf 13 oktober 2008 is 'Insite' terug op V-Radio met Peter Snijders als nieuwe presentator. Wekelijks wordt er in het radioprogramma aandacht besteed aan de crossmediale ontwikkelingen van het altijd rumoerige medialandschap. Iedere uitzending staat er een gast centraal met wie het laatste nieuws besproken wordt.

Astrid Babonnick, directeur V-Academy: "We zijn blij dat Insite terug is op V-Radio. Met het starten van de crossmediale V-Academy is het uitzenden van dit media-programma een echte aanwinst voor de zender."

Bio Snijders

Peter Snijders werkte jarenlang voor Radio Noordzee en maakte later de overstap als dj naar Radio 10 Gold. Daar had hij dagelijks zijn eigen programma en presenteerde ook samen met Albert Verlinde de showbizz programma's 'Showtime' en 'Entertainment Live'. Daarnaast is Peter al jaren lang de vaste theater-dj bij de musicals van Joop van den Ende Theaterproducties. Op dit moment is hij te zien in het Beatrix Theater in Utrecht bij de swingende productie 'Dirty Dancing'.

Peter Snijders: "Ik ben trots om met het team van V-Radio het programma Insite te mogen maken. Bovendien is de V-academy een geweldig initiatief waar jonge talenten de kans krijgen zich te ontwikkelen. Samen gaan we het medialandschap op een plezierig kritische manier bekijken en beoordelen!"

'Insite' is vanaf volgende week elke maandagavond te horen van 20:00 tot 22:00 uur op V-Radio. Het programma is na afloop ook te downloaden als podcast.

Zie ook:
- Peter Snijders: "Ik heb letterlijk op de stoep aangeklopt"

Lees ook:Peter Snijders keert terug bij 10 Gold
Lees ook:Albert-Jan Sluis te gast bij V-Radio’s Insite
Lees ook:Marc de Hond te gast bij V-Radio’s Insite
Lees ook:Erik de Zwart maandag te gast bij ‘Insite’
Lees ook:Myrna Goossen te gast in mediaprogramma ‘Insite’

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Peter Snijders maakt rentree met comeback Insite

  1. Pingback: Peter Snijders keert terug bij 10 Gold | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>