Ode aan Will Luikinga op Radio Rembrandt

Met pensioen was hij eigenlijk al lang, maar woensdag bereikt Will Luikinga officieel de pensioengerechtigde leeftijd van 65 jaar. De oud-radiomaker wordt op zijn verjaardag 30 juli geëerd door Radio Rembrandt, waar Will Luikinga zelf mede-oprichter van was. Aan het begin van ieder uur komt er een nummer voorbij van de jarige, want naast radio- en tv-presentator was Luikinga ook producer, tekstschrijver en componist.

Het bekendste liedje van Luikinga is ongetwijfeld 'Ding A Dong' van Teach-In waarmee Nederland het Eurovisiesongfestival van 1975 won.

De muzikale felicitaties voor de 65-jarige Will zijn woensdag 30 juli te horen op Radio Rembrandt, het radiostation dat uitsluitend muziek van Nederlandstalige artiesten draait. Op het is wekelijks ook oud-3FM- en Yorin FM sidekick Fred Siebelink te horen. De Utrechter in hart en nieren presenteert wekelijks het programma 'Cobra' en de 'NL Top 20'.

Zie ook:
- Will Luikinga: "Het wordt nooit meer wat het was"
- Gastpresentatie Will Luikinga bij NL Top 20

Lees ook:Gastpresentatie Will Luikinga bij NL Top 20
Lees ook:Rembrandt digitaal én mogelijk gepresenteerd
Lees ook:Will Luikinga: “Het wordt nooit meer wat het was”
Lees ook:Radio Rembrandt prijst Nick & Simon
Lees ook:Muzikale groeten aan Benny Neyman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>