Voor het eerst radio op Hyves

Muziek plaatsen en luisteren kon al op Hyves, maar sinds deze week kan je ook radio luisteren via de populaire profielensite. Adformatie schrijft over een nieuwe gadget waarmee het mogelijk is om je favoriete radiostation toe te voegen aan je Hyves-pagina. Eerder was het al mogelijk om de diverse moodstreams van de KRO op de site van je profiel te plaatsen en dat kan nu dus ook met de zenders van Radio Digitaal.

Met het gadget van Radio Digitaal kun je een keuze maken uit de radiostations die het online radioplatform heeft, waaronder Radio 538, JuizeFM, Radio 10 Gold en diverse themastations. Na het selecteren kun je een webplayer met de gekozen radiozender in een paar klikken op je Hyves zetten. Bezoekers van je persoonlijke pagina kunnen de player ook direct downloaden naar hun computer. Daarnaast hoeven ze niet alleen naar de zender van jouw keus te luisteren, in de player bestaat de mogelijkheid om een ander station te kiezen.

De nieuwe toepassing van Radio Digitaal werkt ook bij andere 'personal startsites' zoals iGoogle en Netvibes.

Zie ook:
- KRO Moodstreams doet hip met Hyves

Lees ook:“Digitaal gadget is een succes”
Lees ook:KXradio nu ook via Hyves en iGoogle te beluisteren
Lees ook:Nog meer radio op Hyves
Lees ook:KRO Moodstreams doet hip met Hyves
Lees ook:Hyves komt met een online radiostation

1 Reacties // Reageer

One thought on “Voor het eerst radio op Hyves

  1. henk

    dit is top een radio op hyves

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>