Jurgen van den Berg ook te horen op KX Radio

Het begon met een droom en die krijgt steeds meer vorm: het internet radiostation KX Radio van Rob Stenders. Beetje bij beetje weet KX te groeien en dat allemaal zonder etherfrequentie. Stenders krijgt het ook voor elkaar om grote namen aan zijn station te verbinden. Aanstaande zaterdag komt er nog een bekende stem bij op KX Radio.

Zijn naam is Jurgen van den Berg. Jurgen werkt bij Radio 3FM als nieuwslezer en daarnaast is hij presentator van diverse sportprogramma’s op Radio 1. Zo was hij de afgelopen drie zomers te horen in Radio Tour de France en is hij één van de vaste krachten bij Langs de Lijn.

Vanaf zaterdag 15 september is Jurgen van den Berg te horen op KXradio. Hij zal wekelijks van 11.00 tot 12.00 uur zijn favoriete muziek draaien in het programma slashdotdash. Uiteraard blijft Van den Berg zijn dagelijkse radio-activiteiten gewoon voortzetten. Alleen in zijn vrije tijd zal hij net als onder andere Henk Westbroek, Gerard Ekdom, Fred Siebelink, Timur Perlin, Toine van Peperstraten en Roderick Veelo plaatjes draaien onder het motto 'for the love of music'.

KX Radio krijgt dus zoals gezegd steeds meer vorm. Ervaren mensen als Jurgen van den Berg helpen daar zeker aan mee. KX kent al een tijd lang nieuwsberichtgeving op ieder heel uur en drie weken geleden bleek uit een artikel in Adformatie dat KX ook klaar is voor advertising. Tja, het 400.000 euro inkomen van Stenders bij wijlen Yorin FM is niet meer. Groot gelijk trouwens dat adverteren, want het hobbystation wordt wel een steeds duurdere hobby.

Zie ook: KX Radio

Lees ook:Laatste dag voor Jurgen van den Berg in ochtendshow Giel Beelen
Lees ook:Jurgen van den Berg weg bij de NOS
Lees ook:“Ik wil Alfred Lagarde wel tot leven wekken”
Lees ook:Jurgen van den Berg presenteert Radio Tour de France
Lees ook:BLOF past openingstune aan van NCRV Cappuccino

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jurgen van den Berg ook te horen op KX Radio

 1. Utop

  Leuk dat de broer van Jurgen ook onder de pannen is nu.

    /   Reply  / 
 2. Utop

  Leuk dat de broer van Jurgen ook onder de pannen is nu.

    /   Reply  / 
 3. Erwin

  Dat hij een goede nieuwslezer is weten we inmiddels, of hij een muziekprogramma kan maken weet ik niet maar dat komt wel goed denk ik.
  Hopelijk krijgt KX nu ook eens haar beloofde Digitale kabel doorgifte, dat zou erg welkom zijn.

    /   Reply  / 
 4. Valpa

  Vind die Jurgen van de Berg wel een bink hoor. Hij mag best sidekick worden van Giel, en ook Radio Tour de France deed hij hartstikke goed!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>