Radio Mi Amigo gaat met kerst terug in de tijd

Leuk voor de liefhebbers van de zeezender Radio Mi Amigo: tijdens de kerstdagen leeft het station voort via maar liefst drie internetkanalen. Naast Radio Mi Amigo 192 is er Mi Amigo 259 met non-stop muziek, maar de radioliefhebber zal Mi Amigo 319 het leukst vinden. Die brengt de originele programma’s zoals ze in de jaren '70 zijn uitgezonden vanaf het schip in de Noordzee. Die laatste zender is er alleen tijdens de kerstdagen. Lees meer op Showbizzsite.be.

Lees ook:Radio Mi Amigo met Pasen via 100%NL op FM
Lees ook:100%NL trekt stekker uit Mi Amigo uitzending
Lees ook:Veronica in de tijd dat geluk nog heel gewoon was
Lees ook:Nieuwe expositie over 50 jaar Radio Veronica
Lees ook:Veronica-schip wordt discoboot in Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>