Wie is de Mol?! podcast direct nummer 1 in iTunes

Podcasting is in Nederland nooit echt van de grond gekomen, alleen het terugluisteren van uitzendingen van populaire ochtend- en middagprogramma’s kan op enige populariteit rekenen. Maar tussen de shows van landelijke radiostations zitten af en toe opmerkelijk professionele podcasts van particulieren. Een daarvan is de Wie is de Mol?! Podcast van Joeri van Breukelen die direct op nummer 1 staat in iTunes, nog boven de podcasts van Radio 538.

De WIDM-podcast bestaat uit vaste rubrieken. Elke week blikt Wie is de Mol?!-fan Joeri van Breukelen aan de hand van audiofragmenten terug op de televisieuitzending en worden gedachtes en theorieën besproken van de trouwe WIDM-community op het internet. Verder is er wekelijks aandacht voor de muzikale hints en wordt er uitgebreid stil gestaan bij het tienjarig bestaan van Wie is de Mol?!

UPDATE: Frits Sissing winnaar van Wie is de Mol 2010

De presentatie van de WIDM-podcast is in handen van Joeri van Breukelen en verschijnt elk weekend na de uitzending op televisie. De eerste podcast is hier te beluisteren, abonneren op de podcast via iTunes kan hier.

Nummer 1

Dat Wie is de Mol?! een grote schare fans heeft, mag wel duidelijk zijn. De eerste televisie-uitzending van 2010 van WIDM trok ruim 1,9 miljoen kijkers en ook de podcast is populair. De audiofile stond in iTunes in korte tijd op de eerste plaats en verslaat daarmee de podcasts van ’538 Dance Department’, de ‘Radio 538 Powermix’ van Dennis Verheugd en ook Tiesto’s Club Life.

ZIE OOK:
- Domien Verschuuren wordt Wie is de Mol-blogger
- Wie is de Mol 2010 van start met weer een dj

Lees ook:HitRadio Top 30 nu ook als podcast
Lees ook:Ferry Maat slaat aan het podcasten
Lees ook:Classic FM slaat aan het podcasten
Lees ook:Radiostations betalen zich blauw voor podcasten
Lees ook:Twijfel over podcast-potentie ondanks succes 538

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Wie is de Mol?! podcast direct nummer 1 in iTunes

 1. Daedalus

  Waar staat die lijst? Zou handig zijn als er aan bronvermelding gedaan werd. :P

    /   Reply  / 
  1. Jorn Agterberg Auteur

   Staat in iTunes bij de top met audiopodcasts. Maar daarvoor moet je wel de nieuwste versie van iTunes hebben om het te kunnen zien!

     /   Reply  / 
   1. Daedalus

    Oh ja, bij iTunes Store bij mij. Wist ik niet, daar kom ik nooit, ik doe niet aan podcasts via iTunes. En bij de Store kom ik al helemaal nooit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>