Gerard Ekdom maakt speciale Michael Jackson-podcast

De dag na het overlijden van Michael Jackson was 3FM-dj Gerard Ekdom in bijna ieder actualiteitenprogramma te zien. Vanuit zijn thuisstudio gaf hij zijn reactie op de dood van de King of Pop en liet hij de kijkers wat Jackson-platen horen. Als die hard fan van Michael heeft Ekdom nu een speciale podcast gemaakt met singles van de artiest die nooit als single uitgebracht zijn. Gerard maakt wekelijks een podcast met een bepaald thema en deze week is dat er dus één om zijn overleden jeugdheld te eren.

Gerard Ekdom, ook wel ‘The King Of Pod’ genoemd, heeft een podcast samengesteld bestaande uit tien MJ-singles die nooit op single zijn uitgebracht. De speciale podcast is te beluisteren via de website van de Avro of via deze link te downloaden (bestandsgrootte: 55,6MB).

Lees ook:Gerard Ekdom schuift aan bij Michael Jackson-herdenking
Lees ook:Gerard Ekdom de gratis ringtoneking
Lees ook:Michael Jackson bestormt opnieuw de Top 40
Lees ook:Michael Jackson hits non-stop op Radio 10 Gold
Lees ook:100% Michael Jackson in ‘MetMichiel’

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gerard Ekdom maakt speciale Michael Jackson-podcast

  1. Pingback: Michael Jackson bestormt opnieuw de Top 40 | Radioactive

  2. Pingback: Michael Jackson zorgt voor historische Mega Top 50 | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>