Gespodcast nieuwe podcast over podcasting

Podcast portal Gespod.nl heeft een eigen podcasting magazine ontwikkeld. In het programma wordt het laatste nieuws rondom podcasting besproken. Met een overzicht van de opmerkelijkste fragmenten uit de laatste podcastshows en interviews met de makers van populaire podcasts moet het gesproken magazine Gespodcast de inspiratiebron worden voor wat er uitkomt op podcastinggebied. Verder worden tips gegeven over het maken van een eigen podcast en komt de Gespod Top 10 aan bod.

Met dit nieuwe magazine wil Gespod de fanatieke podcastluisteraars op een amusante manier op de hoogte houden van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en leukste feitjes op het gebied van podcasting en Gespod.

Gespodcast wordt gepresenteerd door Vincent Van Voren, in podcastland ook wel bekend onder de naam Vrolijke Vin én maker van de populaire ‘Broodcast’. Elke twee weken komt er een nieuwe uitzending van twintig minuten uit. De eerste Gespodcast is hier te beluisteren.

Podcasting is al jaren een onderbelicht onderwerp en dat komt met name doordat het fenomeen nooit echt van de grond gekomen is in Nederland. Tegenwoordig wordt met podcasts vaak gedoeld op de leukste fragmenten van populaire radioshows, maar gelukkig biedt een site als Gespod.nl -naast veel ‘professionele’ podcasts- een mooi podium voor fanatieke podcasters die nog wel thuis achter de microfoon kruipen en een goed programma maken. Voor die mensen en alle andere geïnteresseerden is er nu dus het magazine Gespodcast, over podcasting.

Lees ook:Veronica Holding neemt belang in Gespod.nl
Lees ook:NOS Nieuws als podcast op Gespod.nl
Lees ook:Hoe levend is podcasting in Nederland?
Lees ook:Wie is de Mol?! podcast direct nummer 1 in iTunes
Lees ook:Twijfel over podcast-potentie ondanks succes 538

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gespodcast nieuwe podcast over podcasting

  1. Jasper

    Gespod.nl. Is dat niet die website, die podcasts zonder toestemming copieert, dan tussen reclames zet, en zo met andermans content geld verdient?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>