KXradio organiseert wederom een Samenzwering

Het blijft een mysterieus woord: samenzwering. Maar ik zweer je, het feestje van KXradio genaamd ‘Samenzwering’ heeft niets weg van een sekte of iets in die richting! Sterker nog, het is een alleraardigst feest voor de trouwe luisteraars van het radiostation, met veel muzikaal talent op het podium. Na twee Samenzweringen in Utrecht en een uitstapje naar Zwolle, wordt het partijtje van KXradio sinds 2009 weer in Stairway To Heaven in Utrecht gehouden. Inmiddels staat de lustrumeditie op het programma.


De vijfde KXradio Samenzwering is op donderdag 10 juni 2010 Stairway. Van 20:00 uur tot 01:00 uur is net zoals voorgaande jaren iedereen welkom. Tot nu toe zijn Stevie Ann, Jon Allen, Sven Hammond Soul en Tim Knol bevestigd.

Radioactive Blog was aanwezig bij de laatste twee edities van de KXradio Samenzwering. Bekijk hier de fotoreportages van feestje nummer drie en nummer vier.

Lees ook:Fotoverslag vijfde KX Radio Samenzwering
Lees ook:Samenzwering live op KXradio te volgen
Lees ook:Foto’s KXradio Samenzwering 2009 in Stairway
Lees ook:KXradio organiseert vierde Samenzwering
Lees ook:Downtown Café weer live op KXradio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>