Downtown Café weer live op KXradio

Na een zomerstop start het nieuwe Downtown Café-seizoen 12 oktober 2009 op KXradio. De presentatie ligt vanzelfsprekend in handen van Kees Baars en Fred Siebelink. Het eerste uur van de nieuwe editie van dit live muziekprogramma wordt geopend door de nieuwe, talentvolle band The Tommycats. Het tweede uur neemt McChicks het podium over. “We hebben erg veel zin in het nieuwe seizoen van Downtown Café”, aldus Rob Stenders, creatief directeur van KXradio.

Vanaf dit seizoen staat het eerste uur van dit live programma in het teken van nieuw talent. Het tweede uur voorziet een gevestigde naam het Café van fijne muziek.


Er staan veel goede bands op de agenda en we zien ernaar uit onze KX-vrienden weer iedere week te ontmoeten in Stairway to Heaven
”, aldus Stenders.

Downtown Café is vanaf 12 oktober, iedere maandagavond van 21:00 23:00 uur te horen op KXradio. Het muziekprogramma komt live vanuit Stairway to Heaven in Utrecht met iedere week live muziek en een popquiz. Publiek is net als altijd van harte welkom en de toegang is gratis.

KXradio is te beluisteren via internet, digitale radio en de kabel.

Zie ook:
- Countdown Café maakt comeback op KXradio

Lees ook:SBS verbiedt gebruik naam ‘Countdown Café’
Lees ook:Foto’s KXradio Samenzwering 2009 in Stairway
Lees ook:Countdown Café maakt comeback op KXradio
Lees ook:Fotoverslag vijfde KX Radio Samenzwering
Lees ook:KXradio organiseert wederom een Samenzwering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>