KXradio live bij laatste dag Nijmeegse Vierdaagse

De deelnemers van de Nijmeegse Vierdaagse lopen vrijdag de vierde en tevens laatste dag van het wandelevenement. De afgelopen dagen vielen er elke dag honderden lopers af, maar toch zullen nog ruim 37.000 mensen vandaag de eindstreep passeren. Om de dappere deelnemers ook op de laatste dag nog even een hart onder de riem te steken is KXradio live aanwezig in Cuijk, een plaatsje net onder Nijmegen waar een groot deel van de lopers vrijdag doorheen komt.
 
 

De KX-dj’s zullen niet alleen de lopers muzikaal aanmoedigen, ze doen ook uitgebreid verslag van wat er aan de locatiestudio voorbij loopt of inmiddels strompelt…

Radio-dj Bert van Lent (KXradio en 3FM) loopt ook mee in de Vierdaagse, maar moest de eerste dag al opgeven omdat de blaren hem het lopen te veel belemmerde. Later is Van Lent op aandringen van Giel Beelen weer gaan lopen en wellicht haalt hij vrijdag de finish op de bekende Via Gladiola.

Je kunt het vrijdag 24 juli 2009 horen op KXradio.

Lees ook:Giel Beelen live bij Nijmeegse Vierdaagse
Lees ook:Binnenkomst Vierdaagse-lopers live in ‘Tijd Voor Twee’
Lees ook:Steun-soul-mate voor de lopers Nijmeegse Vierdaagse
Lees ook:Giel vanaf de Nijmeegse Vierdaagse
Lees ook:Rick in de Morgen vanaf de Nijmeegse Vierdaagse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>